Bildbomb!

För musen över bilderna för kommentar.

Pappa Mattias

Kusin Alma håller lillen..

gott med jordgubbar och glass:)

syster Anna på capuera uppvisning

alla vill ligga i gammelfarmors knä på kalaset hos Kristian..

lillen hos tant Sandra

besök från Karlskrona, stefan tvillingarna och evelina..

sötaste bebisen..

Firade Sannas student den 12/6, när det regnade som mest!

Trött blir man av allt studentfirande så man kan somna precis överallt. Här på bordet..

på besök hos Mattias farmor i önneköp..

Mys i bagageutrymmet..

uuuu, vad är det för nått?

titt ut!!

Ursäkta röran...

Ja nu har det gått nästan en mnad sen jag skrev något här och ni ska allt få se varför. Det är ite så att vi har legat på latsidan inte... hahaha nej då.. Här har det hunnits med en hel del. vi har ju renoverat/ fräshat upp hela lägenheten. Det skulle vi ju egentligen gjort när jag gick på havandeskapspenning, men med tanke på att jag bara han vara ledig i tre dagar innan William kom så hann vi inte så långt med det. Men istället för att jag berättar om allt vi gjort får ni se för och efter bilder.
Före:
Vardagsrummet
Efter:


Jag har tyvärring ingen bra förebild på sovrummet,men denna säger iallafall vilekn tapet vi hade.
Bortse från hunden..
Efter:
sovrummet

sen har vi köket:


efter:


och sist men inte minst, hallen:


efter:


Nu har jag visat vad vi gjort så jag hoppas att ni har översende med den dåliga uppdateringen och det som är kvar att göra på vår renovering är lite lister som ska upp och sedan en riktig sanering av lägenheten och en snygg möblering.
Men under tiden såg våran lägenhet ut som, ja jag vet inte vad.. Vill inte ens lägga ut bilder, för jag är rädd att hälsovårdsnämnden skulle kunna ringa och klaga:)


Mini semester:)

Den spontana lilla semestern till Växjö. Det var det Mattias hade tänkt när jag skulle packa väskan.
Vi åkte upp på torsdags efter middagen och åter hem på fredags kvällen.

Jag var nervös för resan med William så långt men som vanligt var han en duktigt pojke och sov hela vägen tíll växjö och sen vaknade han när det bara var ett par mil kvar men då satt han så snällt i bilen. Kitty var också med och hon var med duktig på att åka bilen. Det är ju ändå något som hon älskar att göra fast hon tyckte att det blev lite långtråkigt.är vi inte framme snart?
när vi kom fram så var inte familjen Ottosson hemma, så jag passade på att ge William mat och Mattias sträckte på benen och Kitty kissade och snusade i trädgården. Dom kom efter en liten stund och Tindra blev glad när hon såg att det var Kitty som kom och hälsade på.
Madde och Fredrik har också fått barn i år. Hon heter Stella och är född i slutet på januari så dom är nästan jämn gamla. William och Stella kom bra överrens.
stella och william

Efter lite gympa och god mat var det läggdags för de små och vi stora åt en god kvällsmat och sedann satt vi uppe och spelade gituarrhero. Man har inte en chans mot varken Fredrik eller Madde. Men det är kul ändå.
Dagen efter så gick  i till lekplatsen med Tindra, så hon kunde leka lite medans William satt i sjalen och Stella låg i vagen. Tindra



Sen när vi kom tillbaka igen så fikade vi lite och sen åkte vi hem. Det blev en kort men mycket trevlig visit:)


Utflykt till Eslöv

Härom dagen var jag och William och Kitty i Eslöv och hälsade på min gamla chef Emma. Det blev frukost i lunchrummet  som bestod av lite bullar, en vaniljbullekaka och en sommartårta.mumma..
Emma har träffat William en gång tidigare, men då var han minimal. Hon tyckte att han hade växt, men det är ju inte så konstigt. Han har ju dubblat sin vikt sedan födseln hahaha:)

Efter fikan åkte vi hem till Emma och släppte ihop hundarna så dom fick busa. Hon har också en boxer. Han heter Leo och är cirka ett år gammal, men är redan lika stor som Kitty.kitty visar att hon är störst!
Gulle hunden Leo. Han är också än mycket fin boxer, men betydligt dregligare än Kitty. Men Kitty är ju den finaste:)Leo
finaste vovven i stan!
Sen började det bli dåligt väder och jag skulle hämta Mattias på jobbet så vi åkte hem. På vägen hem så ringde mattias och sa att jag skulle packa en liten väska med ett ombyte till oss och blöjor till William för vi skulle åka på en utflykt när jag hämtade honom. Jag funderade på vad det kunde va...

Rummet är klart

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN fick jag och Mattias tummarna loss! Med lite hjälp av familjen Olsson så blev det klart.

Sen vi flyttade in i denna lägenheten har det rum som har tänkts vara Williams rum, sett ut som f'n rent ut sagt. Vi har haft det som ett avlastnings rum. Där har stått kartonger, högtalare, gammal dator och massa annat skit. Man har liksom inte ens nästan kunnat komma in i rummet. ( tyvärr ingen före bild..)

Mattias sa till mig i förra veckan att jag skulle göra iordning det jag ville spara så det bara var att tömma när svärföräldrarna kom på lördagen, så jag började så smått att tömma. Helt plötsligt hade jag tömt åtta lådor som bara var skit rent ut sagt. När det var klart fick jag trevligt besök av Sandra och lite senare kom Mattias hem och i samma veva kom min far på besök. Så Då blev det paus i städandet och fika istället.
Efter den lilla fika pausen så blev det inte så mycket mer gjort. På lördagen kom familjen och hjälpte till med att bära ner saker i källaren och passa gossebarnet. Farfar Bengt skruvade ihopa spjälsängen och Mattias dammsög och jag stod mest och var förvirrad för jag inte riktigt kunde veta vad jag skulle göra. Jag kände mig lite överflödig:)
Sen sa det vara "VIPS" och så stod där ett färdigt och mysigt barnrum till vår lilla kille.resultatet
Efter att rummet blev helt klart så åkte familjen Olsson hem och vi satt och slappnade av och bara njöt av att det äntligen var klart....hela familjen samlad:)

RSS 2.0