Mini semester:)

Den spontana lilla semestern till Växjö. Det var det Mattias hade tänkt när jag skulle packa väskan.
Vi åkte upp på torsdags efter middagen och åter hem på fredags kvällen.

Jag var nervös för resan med William så långt men som vanligt var han en duktigt pojke och sov hela vägen tíll växjö och sen vaknade han när det bara var ett par mil kvar men då satt han så snällt i bilen. Kitty var också med och hon var med duktig på att åka bilen. Det är ju ändå något som hon älskar att göra fast hon tyckte att det blev lite långtråkigt.är vi inte framme snart?
när vi kom fram så var inte familjen Ottosson hemma, så jag passade på att ge William mat och Mattias sträckte på benen och Kitty kissade och snusade i trädgården. Dom kom efter en liten stund och Tindra blev glad när hon såg att det var Kitty som kom och hälsade på.
Madde och Fredrik har också fått barn i år. Hon heter Stella och är född i slutet på januari så dom är nästan jämn gamla. William och Stella kom bra överrens.
stella och william

Efter lite gympa och god mat var det läggdags för de små och vi stora åt en god kvällsmat och sedann satt vi uppe och spelade gituarrhero. Man har inte en chans mot varken Fredrik eller Madde. Men det är kul ändå.
Dagen efter så gick  i till lekplatsen med Tindra, så hon kunde leka lite medans William satt i sjalen och Stella låg i vagen. Tindra



Sen när vi kom tillbaka igen så fikade vi lite och sen åkte vi hem. Det blev en kort men mycket trevlig visit:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0