En liten uppdatering på de veckor jag missat

Som sagt om jag ska vara så här slö med att uppdatera kommer jag aldrig att hinna ifatt till dagens datum därför gör jag nu en sumering på vad som har hänt i lilla Williams liv under maj månad.

Pappa mattias har burit honom i sjalen.


Vi passade på att fira moster Fia's 30 års dag! Det blev hästridning och spa, spela in en skiva och god mat och dryck på kvällen. William var med hela tiden! Det går ju inte och missa ett sådant kalas:)


Sen ahde vi lite gympa på mattan. Man märker verkligen en skillnad bara på dessa veckorna hur stark William har blivit i både ben och nacke. Han är så duktig den lilla guldklimpen:)

Och när det var dags för lite vilopaus så passade Kitty och Cleo på vila lite med William på mattan.
de tre små sötnosarna...

Lite senare i månaden så var vi på barndop. Det var Mattias tjejkompis Malins son Sam som döptes. Det var en fin sermoni förutom att det tog en timme och att det var inträngt i söndagsmässan. Men Sam var mycket duktigt i kyrkan får man säga, helt tyst. Och William skötte sig jätte bra med. Han satt i sjalen på mig och sov. Ibland passade han på att snacka lite med en annan liten bebis som satt ett par rader bakom.
Sen var det smörgåstårta och kaffe och riktig tårta. MUMS:)
(Vill ni läsa mer kan ni kolla malins blogg som finns länkat från Williams sida.)
Malin och Sam


Kompisen..

Willam är ju inte så gammal än men han har redan fått en kompis, Benjamin. Det är Emilias "lilla" son. Han är 7 månader coh dom bor trelleborg.

Det är kul med Emilia. Vi träffades på jobbet och jag skulle ta över för henne för hon skulle få mamma ledigt. Hon tycker om hästar och har en vit boxer som heter Dallas.
Sen bara kort tid efter Emilia slutade så fick vi, jag och Mattias, reda på att jag avr gravid. Jag tycker om hästar och vi har en vit boxer som ni vet. Kitty.

Men men åter till Benjamin. När dom var här och hälsade på så satt vi och fikade ute på balkongen och William låg och halv sov i sin vagn medans Benjamin låg och snurrade runt på mattan.
Emilia och Benjamin



barnvagnsparty på balkongen:)

Det händer ju tyvärr inte så mycket mer med dom små liven hitills men det dröjer nog inte länge förrän det är fullt ös här hemma. Kan riktigt se framför mig, hur William och Kitty springer och leker här hemma och ute på gården. Jag längtar jätte mycket fast samtidigt njuter man av tiden nu.. Är så mysigt att ligga och gosa hela dagarna när det är fult väder ute..

Lite mera besök..

Ja då var det dags igen av besök. Det är mycket trevlig med besök och denna gången var det av gammel farmor Maj-Britt och hennes kille Lennart, samt farmor Eva och farfar Bengt.
Maj-Britt hade med sig en present till William som hon hade gjort. En jättefin stickad gul filt som William nu har i sin vagn. Den är fin och varm och han verkar i allfall vara väldigt nöjd över den.

Med hemma gjorda bullar från Eva och gott kaffe blev även denna fika lyckad. Det var en mysig tillställning och till och med kitty njöt lite extra.:)
gammel farmor Maj-Britt

storasyster och lillebror ville sitta tillsammans i pappas knä...

Sen någon dag senare blev det mer fika med mormor som också ville hålla det lilla livet:) Han var dock inte helt nöjd.


Men sen gick det rätt bra och han blev ganska nöjd :):)
mycket mysigare på axeln..

Efter en massa dagar av fint väder, promenader och besök blir man lite trött och då är man glad över att man har Kitty som är en sån duktig  hund som passar lillebror när man själv kanske tar en tupplur ;)


Mys på mattan

Vi fick tipset på bcv att lägga William på mattan så han kan träna nacke och armar samt ben. Han förstod nog ine riktigt vad de skulle vara bra för att ligga på golvet men sen när syster kom och titta på vad lillebror höll på med var det genast lite mysigare.





Kitty tyckte också att det var mysigt att ligga och titta på vad William höll på med. Hon pussade på honom mycket och var väldigt nyfiken på honom. Det är så skönt att det funkar så bra mellan Kitty och William. Hon är bara så snäll mot honom.

Uppdatering!

Ja nu kommer det en uppdatering om vad som har hänt sedan påsken. Får ju erkänna att jag inte har varit jätte duktigt på att skriva, men jag kan ju känna att jag har en anledning. Det har ju varit så himla fint väder att man mår ju dåligt om man inte går ut och när man har varit ute en hel dag så är det rätt skönt att inte göra något alls på kvällen och då har jag faktiskt inte direkt tänk på att uppdatera här.
Men idag satt jag och kollade på bilder och det har ju faktisk hänt en hel del. Kände direkt mig manad att skriva lite för att ni alla ska få ta del av den lille sockertoppen:)

Påsken kom och gick som ni vet och efter det satt vi och njöt av solen på balkongen med lite besök från tant Emma. Mysigt att sitta ute nu när det har varit sånt underbart väder.
Någon dag senare gick vi för att spana in tant Sandras nya lägenhet, som hon själv har målat så fin, så fin..:) Jag och Kitty och Mattias och William kom och störde mitt i frukosten. Tant Sandra tyckte inte att det gjorde något och Willam lade sig tillrätta i Sandras knä. (hihihi hon vågade knappt röra sig:) )

willam ligger snällt som ett får, men sandra är en aningen nervös..


Och någon dag senare fick vi finbesök av familjen Olsson med farmor och farfar och faster Jessica:) Alla ville hålla det lilla knytet. Det hade inte William något alls emot utan låg snällt både farmor och farfars famn.
i farmors vana knä..

och i farfars famn..

Sen hade vi varit på första besöket på BVC. William var jätteduktigt och skötte sig hela tiden. Han han hade minsann gått upp 460g vid första besöket. Nu har vi dock hunnit med några besök och William väger för tillfället hela 3560g! Nu har han gått upp 1320g på en månad. Man kan inte riktigt förstå att det redan har gått en månad sen vi fick det underbar lilla barnet. Han är så söt och snäll så man får inte nog. Det var bara en liten parentes.
mysig på pappas axel..

Stor uppdatering inom kort!!

Måste bara såga att jag är hemskt ledsen över att det inte har kommit ut så mycket på bloggen men det har ju varit så fint väder så man har ju varit ute ganska mycket.
Men jag lovar att det kommer en uppdatering inom väldigt snar framtid!

HÅLL UT!!!!
Storasyster passar lillebror i soffan..

RSS 2.0