Lös tand!


William har en lös tand och bakom den sticker där upp en ny piraya tand!! Stolt som tuppen är han men han gillar inte att gunga på tanden så den trillar ut utan det gör vi när vi borstar tänderna morgon och kväll. Tror dock att den kommer få sitta där länge...
I måndags hAde William besök av nalle Knut, en liten Björn från dagis som följer med barnen hem. William tog det på allvar och levde sig in i rollen och lekte med Knut och visade allt han kunde! 



Min katt Tuss

Påväg mot dagis idag var samtalet hans lilla katt tuss. 

" när min katt var liten så bets hon inte, men nu så bara kommer hon in på mitt rum och river ner alla mina grejer. Och hon jagar flugor i min fönsterkarm och DÖDAR dem! Och sen så rivs och bits hon nu med.." 

Haha inte lätt att ha katt..

ÄNTLIGEN!


Idag kommer min älskade lilla fis till mig, så som jag har saknat honom. Han har haft nedräkning sedan jul och de har kryssats i kalendern, Mattias har kämpat på med Williams tjat fast tydligen har det varit mest de sista dagarna och inte hela tiden som tur är:) men nu ska han i alla fall hem till mig, min prins. Min finaste lilla kille!!

RSS 2.0