Träning och bus


 Crossfiten är kul, ibland. Idag tyckte William det var roligt. Han kämpar på med squat, situps, wallballs och sprint. Det roligaste är sprint och squat. Resten hade han gärna sluppit. 
Lite lunch , blodpudding, för att sedan åka till Skattkammarön med Jenny och Milli. 


Blodpudding.. Det är verkligen en av Williams favoriter! En kväll när han nästan hade somnat så sa han till mig, "mamma, kan vi inte köpa blodpudding i morgon? " jag frågade lite förvånande, "gillar du det?" Hans svar, "ja, det är min favorit" . Dagen efter så gick vi till affären och jag frågade honom igen om
Han verkligen gillade blodpudding, och William höll med om att han gjorde det. Sen den dagen är det blodpudding och köttbullar som är favoriterna.

Ja men nu är maten klar, dags för lunch och sedan göra oss i ordning för resterande dag:) 
Hej så länge!

Lilleman

Ja lillen kanske man inte kan kalla han för längre. Min bebis som bara gror och gror. Snart börjar han skolan, mindre än ett år kvar. 
Som sagt tiden går fort och han utvecklas. Igår frågade William sin pappa om han kunde köpa nya drömma till honom, så hans egna hade tagit slut:)  Man kan inte mer än le, hela vägen in i själen. 
Ja mycket har hänt och det skulle ta evigheter att uppdatera allt så det struntar vi i men jag kanske kan ta på mig att bli lite bättre på det här :)

Tjolahopp! 

RSS 2.0