Tripp till den nya husvagnen:)

För ett lite tag sedan åkte familjen ner till husvagnen och möttes av detta.så kan det gå...

Fick mig en smärre chock när jag såg detta. Det var nämligen första gången Mattias var med och vi skulle avsluta dagen vid stranden och husvagnen efter att ha varit på besök i Simrishamn. Men istället blev det att gå och låna telefon i receptionen och lämna den dåliga nyheten till mor. Under tiden passade kitty på att busa och William låg och sov.


Sen, ett par dagar senare fick vi ett sms som länmade det glada beskdet, att mamma och Margareta hade köpt en ny husvagn:) Då blev det ju bara ett måste att åka ner och titta på den, så vi for igår. Och så här såg det ut:
Camp Inez o Rosa

Super fin är den! Mycket lyxigare än den förra.
Är det någon som är intresserad av den andra så är det bara att höra av sig till oss.
Sen vankades det lunch som destod av lyxburgare och god sallad och olika poatissallader. Mums:) Efter god mat blev det kaffe och hemma bakade bullar och kortspel. William var med hela tiden och tyckte att det var så mysigt! William fick dessutom en liten skylt till hans rum med hans namn på och lite nya bobys och även en fin vagnleksak av sin nonno. Tack så mycket:)
Efter att vi suttit och jäst en stund blev det Minigolf för hela slanten! Det var ju itne igår man spelade det inte:) Jätteroligt även fall Mattias vann. Man får väl bara gratulera. Som tur var, var det inte med så mycket. 72 p till Mattias, 78 p till mig och sen på delad tredje plats med 80 p till mamma och Margareta. Sen var det dags att åka hem för det hade hunnit bli sena kvällen så vi tackar för denna mysiga visit. Alla var nöjda och glada. Kitty låg utslagen i bilen och William sov.

sötaste skatten

mums:)

nya fina leksaken

Måste ju bara ha med en bild på den busiga lilla tösen.. Smutsig som bara den så det krävdes ett bad idag.
lortig, eller?

Idag bär det av till farmor och farfar i Hörby för lte mat och sen eventuellt ett stopp hos tant Sandra för lite bak och fika så nu ska jag gå och göra mig iordning medans dom andra sover. Hej så länge..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej på er !



Jatack, däck lät ju intressant tyckte Crister. Han undrar vad det är för dimensioner på dem?

Husvagen däremot är vi inte intresserade av ;)

2009-08-10 @ 19:04:00
URL: http://allidaelvira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0